Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Beyrut Kahvaltı Mekanları - Bayrock Cafe

Beyrut'ta eğer otelinizle anlaşmanız kahvaltı dahil değilse ya da erken saatte kahvaltı bitiyorsa ve siz brunch tercih ediyorsanız gitmeniz için size kesinlikle tavsiye edeceğim ilk yer Bayrock cafe olur.

Güvercinlik Kayaları -Beyrut - Bayrock Cafe Manzarası

Bayrock Cafe, Palm Raouche otel, eski Future TV binası ve Safir Heliopolitan Otel'den yürüyerek 5 dakika uzaklıkta deniz kıyısında olan ve meşhur Pigeon's Rock manzaralı bir restoran. Burada peynir tabağı, grilled halloumi (bildiğimiz hellim peyniri ama bizimkilere göre daha az tuzlu oluyor), omlet ve domates, salatalık tabağı söyleyerek Türk damak tadına uygun bir kahvaltı yapabilirsiniz. Bir yandan da Güvercin Kayaları ve Akdeniz manzarasına da doyabilirsiniz.


Bayrock Cafe - Deniz Manzarası

Bayrock Cafe Beyrut Deniz Manzarası


Başka bir kahvaltı için tercih edebileceğiniz mekan ise Zaatar W Zeit. Burada geleneksel Lübnan usulü Zaatar (Türkçe'de zahter olarak biliniyor) içinde kekik ve susam olan bir çeşit dürüm olarak geliyor. Ancak farklı çeşitlerini de bulunuyor. Ben kişisel tercihim olarak peynirli Zaatar'ı tavsiye ederim.

Zaatar- Zahter

Zaatar W Zeit Beyrut
Beyrut Amerikan Üniversitesi

Zaatar W Zeit restoranları ise, bir zincir olduğu için bir çok yerde karşınıza çıkıyor. Beyrut Amerikan Üniversitesi sokağında bulunana giderseniz eğer, Beyrut Amerikan Üniversitesi'ni de görmüş olup bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

aisha dedi ki...

It was very interesting for me to read that blog. Thanks the author for it. I like such topics and everything that is connected to them. I would like to read more soon.
Volvo S40 Turbocharger

Unknown dedi ki...

Paylaşımlarınızı yakından takip ediyorum . Bu konulara meraklıysanız eğer yurtdışı türleri sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...